Royal Christmas Cards 2019

Merry Christmas to all of our readers celebrating around the world! Royals have been releasing a plethora Christmas Cards and Messages this month, often with a family photo and/or a video. After the success of previous years, we are compiling the Royal Christmas Cards of 2019 (this page is also where we will be adding the various Christmas/New Year’s Speeches, so be sure to return)-

Albania

Belgium

Britain

Denmark

View this post on Instagram

🎁 24. december 🎁 For de kongelige nisser slutter rejsen naturligvis ved Dronningens nypyntede juletræ. Et “Glædelig jul!” lyder fra hele nissefamilien, der er samlet med Majestæten og den kongelige familie på Marselisborg Slot i Aarhus. Hilsnen er samtidig et farvel til nissefar, nissemor, nissepigen og nissedrengen. Nu har “Nissernes Danmarkskort” hjulpet dem frem til juleglæden, og nissefamilien håber, at der går mange år før de igen får brug for kortet. Nu sejler de med Kongeskibet Dannebrog tilbage til Amalienborg og skuffen i Dronningens modtagelsesværelse. Som afslutning på årets julekalender har Den Kongelige Livgardes Musikkorps indspillet “En lille nisse rejste”. Hør musikken på det sidste billede. 📸 Kongehuset©️

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Egypt

Greece

Italy

Jordan

Luxembourg

Monaco

Norway

Embed from Getty Images

Romania

Spain

Embed from Getty ImagesEmbed from Getty Images

Sweden

View this post on Instagram

Inför den kommande julhelgen fick Prinsessan Estelle och Prins Oscar följa med Kronprinsessparet på besök till Katarina kyrka på Södermalm i Stockholm för en visning av kyrkans julkrubba. Under krubbvisningen återgav Are Norrhava, präst i Katarina församling, Bibelns berättelse om Jesu födelse i Betlehem. Både barn och vuxna fick möjlighet att delta i iscensättandet av julevangeliet, med bland annat änglasång och tändning av Betlehems stjärna. Berättelsen om Jesu födelse är central i den kristna jultraditionen och bakgrunden till den julhögtid som i dagarna firas av många människor världen över. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎥: Kaffegruppen/Kungl. Hovstaterna

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset) on

The Netherlands

25

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s