Crown Princess Victoria and Prince Daniel in Copenhagen

Crown Princess Victoria and Prince Daniel of Sweden are on a Business Visit to Copenhagen from September 16th to the 18th, to strengthen the links and strategic cooperation between Danish and Swedish business. They are being hosted by their friends and cousins, Crown Prince Frederik (the current Regent) and Crown Princess Mary of Denmark, who made a similar visit to Stockholm two years ago.

Embed from Getty Images

View this post on Instagram

🇸🇪🇩🇰 Under eftermiddagen ankom Kronprinsessan och Prins Daniel till Köpenhamn. Tillsammans med statsrådet @Lena_Hallengren och en svensk näringslivsdelegation besöker Kronprinsessparet Danmark under tre dagar. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De tre dagarna inkluderar bland annat besök i FN-byen samt närvaro vid Dansk industris årliga toppmöte. Danmarks Kronprins och Kronprinsessa medföljer Kronprinsessparet under dagarna. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Syftet med besöket är att på plats i Danmark visa svenska företags innovationskraft samt få svenska och danska företag att knyta nya kontakter. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Under eftermiddagen mötte Kronprinsessparet och statsrådet den svenska näringslivsdelegationen i svenska residenset. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Det danska Kronprinsparet gav därefter en privat middag för Kronprinsessparet i Frederik VIII:s palæ på Amalienborgs slott. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @detdanskekongehus ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: Pelle T Nilsson/SPA och Frederik Nellemann Linde/Kongehuset

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset) on

View this post on Instagram

🇩🇰🇸🇪 Her til aften er Kronprinsparret værter ved en privat middag for det svenske Kronprinsessepar i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. De næste dage vil D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen og D.K.H. Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige besøge FN-Byen, Amager Bakke, Rigshospitalet, Øksnehallen, House of Green og Dansk Industris Topmøde i København. Formålet med det svenske besøg er at styrke og udvikle de to landes relationer inden for sundhedssektoren og den grønne omstilling. Samtidig vil besøget have fokus på FN’s 17 verdensmål, som er en dagsorden, der optager både det danske Kronprinspar og det svenske Kronprinsessepar i deres arbejde. 📸 Kongehuset ©

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

On the evening of September 16th, Crown Princess Victoria and Prince Daniel attended a Reception hosted by the Swedish Ambassador to Denmark, Fredrik Jörgensen, at the Ambassador’s residence in Sankt Annæ Plads, followed by Dinner with the Danish Crown Princely Family at their home, Frederik VIII’s Palace, Amalienborg.

Embed from Getty Images

View this post on Instagram

Der er bred enighed om, at FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling kun kan realiseres gennem globalt engagement og samarbejde. De innovative partnerskaber bag verdensmålene er derfor et stort indsatsområde, og disse samarbejder var på dagsordenen, da Kronprinsparret og det svenske Kronprinsessepar i morges besøgte FN-Byen i København. Verdensmålene om at løse nogle af klodens største udfordringer er en dagsorden, der optager både det danske Kronprinspar og det svenske Kronprinsessepar i deres arbejde. Under besøget i morges overværede Deres Kongelige Højheder oplægget ”Innovation Partnerships with the UN to accelerate the SDG’s”, der var arrangeret i anledning af det svenske besøg i Danmark, hvor en større svensk erhvervsdelegation deltager. Under besøget i FN-Byen holdt H.K.H. Kronprinsesse Victoria tale om vigtigheden i implementeringen af verdensmålene. Fra den 16. til 18. september besøger Deres Kongelige Højheder Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel af Sverige København sammen med en større svensk erhvervsdelegation. Det er Business Sweden og Svensk Näringsliv, der leder fremstødet i København. Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen deltog i maj 2017 i et dansk erhvervsfremstød i Stockholm og stod i spidsen for en erhvervsdelegation på over 60 danske virksomheder. 📸 Peter Grosen / Aller Foto & Video ©

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Embed from Getty ImagesEmbed from Getty Images

View this post on Instagram

"Det er så opløftende at møde virksomheder, der vil være med til at løse klimaudfordringen. For verden har brug for ambitiøse virksomhedsledere, hvis den grønne omstilling skal lykkes. Virksomhederne har et ansvar ligesom alle i samfundet har det," sagde H.K.H. Kronprinsen i går i sin tale inden Hans Kongelige Højhed uddelte årets DI Pris. Det blev den danske virksomhed Heliac, der fik hæderen. Det gjorde de for deres udvikling af en ny type solpaneler, der producerer billig varme. Prisuddelingen fandt sted under DI Topmødet 2019, hvor omkring 1.000 beslutningstagere fra ind- og udland deltog. Ved mødet diskuterede de hvordan organisationer, politikere og borgere kan hjælpe med den grønne omstilling. Med til topmødet om eftermiddagen var Kronprinsparret og det svenske Kronprinsessepar, der i disse dage besøger København sammen med en større svensk erhvervsdelegation. H.K.H. Kronprinsesse Victoria af Sverige holdt tale under topmødet og sagde blandt andet, "Som relativt små länder behöver vi i stället växla upp. Och ta alla chanser att vässa oss genom samarbete. Tillsammans kan vi inspirera andra länder. Och erbjuda nordiska lösningar runt om i världen.”

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

The following morning, Crown Princess Victoria and Prince Daniel were joined by Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary as they visited the UN City in Copenhagen’s Northern Port, welcomed by Grete Faremo, Executive Director of the UN Project Management Office, UNOPS, under the theme of innovative partnerships behind the UN World Sustainable Development Goals. Later, the two royal couples attended the Danish Industry Summit, where the Crown Prince presented the DI Prize 2019 while Crown Princess Victoria gave a speech.

View this post on Instagram

🇸🇪🇩🇰 I dag fortsatte Kronprinsessparets besök i Köpenhamn. Under förmiddagen besöktes FN-byen tillsammans med Danmarks Kronprinspar, statsrådet @lena_hallengren och den svenska näringslivsdelegationen. I lokalerna har 11 av FN:s fackorgan kontor och gästerna togs bland annat emot av UNHCR, UNDP och UNOPS. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Under eftermiddagen fortsatte besöket när man närvarade vid Dansk Industris toppmöte. Vid årets toppmöte deltagarna bland annat diskuterat hur företag, politiker och medborgare kan samarbeta för att uppnå tillväxt och hållbarhet för att skapa en grön framtid. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ På plats höll Kronprinsessan ett tal i vilket hon bland annat sade: ”Danmark och Sverige är inte bara grannar. Vi är familj. Precis som i alla familjer finns det ett mått av konkurrens oss emellan. Och så ska det vara! Vi sporrar varandra. Vi lär av varandra. Men framför allt är vi starka tillsammans.” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @detdanskekongehus ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: Elise Laker/UNOPS 🎥: Johan Tegel/Kungl. Hovstaterna

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset) on

Embed from Getty Images

Later, Crown Princess Victoria and Prince Daniel were joined by Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary for a Reception on HMS Nyköping, which was followed by Dinner at the Swedish Ambassador’s Residence with representatives from the Swedish and Danish business community.

Embed from Getty Images

View this post on Instagram

Danmark er én af Sveriges største handelspartnere, og i morges blev der afholdt dansk-svensk erhvervsforum i Dansk Industris hovedsæde på Rådhuspladsen i København. Netværksarrangementet var dagens første stop for Kronprinsparret og det svenske Kronprinsessepar, og sammen med den svenske erhvervsdelegation og repræsentanter fra dansk erhvervsliv deltog Deres Kongelige Højheder i dagens event. Efterfølgende besøgte Deres Kongelige Højheder House of Green i samme bygning, hvor en række innovative løsninger for grøn omstilling blev præsenteret. House of Green er et besøgscenter og udstillingsrum for miljø-, energi- og klimatilpasningsløsninger i både fysisk og virtuel form, og Kronprinsen er stedets protektor. Senere lagde Kronprinsparret og Kronprinsesseparret vejen forbi Øksnehallen, hvor Skandinaviens største teknologikonference finder sted i disse dage. Her deltager over 7.000 i eventet for tech-startups og iværksætteri.

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

View this post on Instagram

Til januar bliver Rigshospitalet udvidet med cirka 54.000 m2, når første fase af Nordfløjen står klar til patienter og ansatte. Op til indvielsen er det sidste arbejde med det store hospitalsprojekt ved at blive gjort færdig, og i dag besøgte Deres Kongelige Højheder Kronprinsessen og Prins Daniel byggepladsen og hospitalets nye faciliteter. Kronprinsessen og Prins Daniel fik under deres besøg en rundvisning i den nye bygning, der kommer til at indeholde et sengeafsnit med plads til 203 patienter og et intensivafsnit, hvor knap 30 patienter kan være indlagt. Derudover lagde Deres Kongelige Højheder vejen forbi én af fløjens 33 operationsstuer, hvor blandt andet svensk hospitalsteknologi er ved at blive installeret. 📸 Ida Marie Odgaard, Ritzau Scanpix ©️

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

On the final day, the Danish Crown Prince Couple and Swedish Crown Princess Couple participate together in the Swedish-Danish Business Forum at DI’s headquarters at City Hall Square, before visiting the House of Green, which presents a number of innovative green conversion solutions. Later, the two couples visited the Tech BBQ 2019 innovation conference in Øksnehallen, before Crown Princess Victoria and Crown Prince Frederik visited the Amager Bakke energy plant, both an incineration plant and a recreational hill for skiing, hiking and climbing. Meanwhile Crown Princess Mary and Prince Daniel visited the North Wing of the Rigshospitalet, going to the Children’s Kingdom and touring the North Wing, which officially opens in January.

18

One thought on “Crown Princess Victoria and Prince Daniel in Copenhagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s