Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary in the Faroe Islands

Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary, accompanied by Prince Christian, Princess Isabella, Prince Vincent, and Princess Josephine, are on a four day visit to the Faroe Islands, one of the autonomous countries within the Kingdom of Denmark. The family is residing on the Royal Yacht Dannebrog.

View this post on Instagram

Kronprinsfamilien indleder i dag et togt med Kongeskibet Dannebrog på Færøerne. I den anledning bærer Deres Kongelige Højheder nationaldragter. ➡️H.K.H. Kronprinsens nationaldragt blev i sin tid skænket af Færøernes landsstyre og Lagting. Det særlige kendetegn er vesten, der er rød og med forskellige broderier i blå nuancer med blade i forskellige grønne toner. ➡️H.K.H. Kronprinsessens nationaldragt blev skænket af Færøernes landsstyre og Lagting, da Hendes Kongelige Højhed var på sit første besøg på Færøerne. Nationaldragten består af et forklæde og tørklæde af mørkegrønt uld og med et margueritmønster. Den tilhørende strikkede trøje med snøreliv er i rødt og sort mønster. Sølvet er designet særligt til Kronprinsessen. ➡️H.K.H. Prins Christians nationaldragt er en gave fra Tórshavn Kommune, og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Vesten har et gammelt færøsk mønster og er rød og med broderier i lilla og gule blomster med blade i forskellige grønne nuancer. ➡️H.K.H. Prinsesse Isabellas dragt er en gave fra Sunda Kommune, og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Nationaldragten består af et forklæde, et tørklæde og en kyse i blå uld. ➡️H.K.H. Prins Vincents dragt er en gave fra Runavík Kommune, og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Prinsens nationaldragt er kendetegnet ved en rød vest med et gammelt færøsk mønster. ➡️H.K.H. Prinsesse Josephines dragt er en gave fra Klaksvík Kommune, og sølvet er en gave fra Færøernes landsstyre og Færøernes lagting. Nationaldragten består af et forklæde, et tørklæde og en kyse af blå uld. 📸 Kongehuset ©️

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Embed from Getty ImagesEmbed from Getty Images

Embed from Getty Images

On August 23rd, they were officially welcomed in Tórshavn by Faroe Island Prime Minsister Aksel V. Johannesen. Afterwards, they visited the rowing club Knørrur ,the Government Buildings at Tinganes, and attended a Official reception given by the Tórshavn mayor before visiting the school at Argjahamri and the Finnish Finsen in Tórshavn center. Later, they visited the Glasir college, the day center Býlinghúsið undir fjall, the Sea Workhouse, and in the Attic. In the evening, Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary attended a banquet at the Nordic House.

23

3 thoughts on “Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary in the Faroe Islands

  1. I discovered your weblog website on google and verify a couple of of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to studying extra from you later on!…

  2. Currently it appears like BlogEngine is the preferred blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

Leave a Reply