Anglo-Danish Society Dinner in London

View this post on Instagram

🇩🇰🇬🇧 I Drapers' Hall i London var H.M. Dronningen i onsdags æresgæst ved en gallamiddag i anledning af 60-års jubilæet for "The Anglo-Danish Society's Scholarship Programme". Udover Dronningen deltog blandt andre også H.K.H. Hertuginden af Gloucester, der er født i Odense og i dag er medlem af den kongelige familie i Storbritannien. Selskabets velgørenhedsprogram har til formål at yde økonomisk støtte til både danske og britiske studerende i henholdsvis Danmark og Storbritannien. Det første stipendium blev uddelt i 1959, og programmet kan derfor i år fejre 60-års jubilæum. Under arrangementet var der en række indslag i form af underholdning ved blandt andre militære trommeslagere og unge operasangere fra London Royal Opera House. 📸 The Anglo-Danish Society ©

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Queen Margrethe II of Denmark and the Danish-born Duchess of Gloucester attended a Gala Dinner to mark the 60th anniversary of “The Anglo-Danish Society’s Scholarship Program” at the Drapers Hall in London on the evening of December 4th. Then Crown Prince Frederik and Crown Princess Ingrid attended the Anglo-Danish Society’s Dinner in London in 1939, Princess Benedikte attended the Society’s Dinner in 1962, as did Queen Margrethe and Prince Henrik in 1974.

6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s