Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary in Paris

Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary of Denmark are on a visit to Paris from October 7 to 10, leading a business delegation of around 50 Danish companies and business organizations participating in a business promotion under the heading “Denmark and France – together for a better life and a sustainable future.” Energy, sustainable cities and health are the themes of the business visit, which focuses on elderly care, “smart hospitals” and “life science” as well as wind energy, district heating and urban development, along with Danish lifestyle and culture.

View this post on Instagram

🇩🇰🇫🇷 Kronprinsparret er netop ankommet til Paris, hvor Deres Kongelige Højheder de næste dage vil stå i spidsen for en erhvervsdelegation. Den danske delegation består af omkring 50 virksomheder og erhvervsorganisationer, der deltager i et erhvervsfremstød under overskriften ”Danmark og Frankrig – sammen for et bedre liv og en bæredygtig fremtid”. Herudover vil Deres Kongelige Højheder deltage i en række besøg hos franske virksomheder og institutioner. Formålet med besøget i den franske hovedstad er at styrke relationerne mellem Danmark og Frankrig og understøtte danske virksomheders vækst og position på det franske marked. Energi, bæredygtige byer og sundhed er temaerne for erhvervsfremstødet, der vil fokusere på ældrepleje, ”smart hospitals” og ”life science” samt vindenergi, fjernvarme og byudvikling. Herudover vil besøget omhandle dansk livsstil og kultur.  Frankrig er verdens sjette største økonomi og en vigtig handelspartner for Danmark, idet landet i 2018 udgjorde det ottende største eksportmarked for danske varer og services. • 🇫🇷 Du 7 au 9 octobre 2019 Leurs Altesses Royales le Prince Héritier et la Princesse Héritière seront en visite officielle à Paris pour représenter le Danemark. Le Couple Prince Héritier, du 7 au 9 octobre, sera à la tête d’une délégation composée d'une cinquantaine d'entreprises et d'organisations professionnelles danoises participant à une promotion commerciale sous la rubrique "Le Danemark et la France-ensemble pour une vie meilleure et un avenir durable". De plus, Leurs Altesses Royales participeront à un certain nombre de visites officielles dans des entreprises françaises. L'objectif de la visite dans la capitale française est de renforcer les relations entre le Danemark et la France et de renforcer la croissance et la position des entreprises danoises sur le marché Français. L'énergie, les villes durables et la santé sont les thèmes de la délégation d’entreprises qui sera axée sur les soins des personnes âgées, les « hôpitaux intelligents » et les « sciences de la vie », ainsi que l'énergie éolienne, le chauffage urbain et le développement urbain. De plus, la visite portera sur la culture et le mode de vie danois.

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

View this post on Instagram

🇩🇰🇫🇷 Som afslutning på erhvervsfremstødets første dag deltog Kronprinsparret her til aften i en reception ved La Grande Arche (på dansk kendt som Den nye Triumfbue) i anledning af 30-års jubilæet for monumentet. La Grande Arche er et kulturmonument og en kontorbygning fra 1989, tegnet af den danske arkitekt Johan Otto von Spreckelsen. Bygningen er et vartegn for forretningskvarteret La Défense, der er et af de største af sin slags i verden. Den kaldes også Den Nye eller Menneskehedens Triumfbue. Spreckelsen fik opgaven, da han i 1982 vandt en international arkitektkonkurrence, der blev udskrevet af den tidligere franske Præsident François Mitterrand. Bygningen rummer i dag regeringskontorer i siderne og udstillingslokaler på toppen. 📸 Den Danske Ambassade i Paris©️

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

On October 7th, Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary participated in the official opening of the visit at the La Grande Arche monument, followed by a meeting with the Danish Companies in the delegation. Later, the Crown Prince visited France’s largest electricity producer, EDF Group, the Dalkia’s showroom, and an architectural conference on the occasion of the 30th anniversary of the monument La Grande Arche, designed by the Danish architect Johan Otto von Spreckelsen, while the Crown Princess visited the Georges-Pompidou Hospital. In the evening, the Crown Prince Couple attended a reception at La Grande Arche, to mark the 30th anniversary of the monument, where the Crown Prince gave a speech, followed by a Dinner with President Macron and First Lady Brigitte Macron.

View this post on Instagram

Energi og sundhed har igen i dag været temaet for Kronprinsparrets erhvervsfremstød til Paris. Således deltog Hans Kongelige Højhed Kronprinsen i morges i et møde i det franske parlaments nationalforsamling om sundhedspolitiske emner. Et andet sted i byen, på den berømte gade Avenue des Champs-Élysées, holdt Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen tale ved et investeringsseminar i Danmarkshuset. Derudover har Deres Kongelige Højheder også hver for sig deltaget i møder om alt fra energi med franske repræsentanter fra EU-Kommissionen til et besøg i musikhallen La Seine Musicale, der er opført med innovative energiløsninger, samt besøg hos plejehjemmet Korian Monceau, der er en del af Korian Group, og som er den største private udbyder af private plejetjenester i Europa.

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Embed from Getty Images

View this post on Instagram

Hôtel de Ville er rådhuset i Paris. I disse historiske rammer deltog Kronprinsparret sammen med D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie her til aften i en middag i anledning af det danske erhvervsfremstød i Frankrig, hvor omkring 50 virksomheder og erhvervsorganisationer deltager. Da Kronprinsen og Kronprinsessen og Prins Joachim og Prinsesse Marie ankom til Hôtel de Ville, havde DR PigeKoret stillet op langs trappen og sang gæsterne ind i rådhuset. Desuden optrådte PigeKoret under middagen. Kronprinsessen er protektor for koret. Aftenens menu blev udført og præsenteret af den danske Michelin-kok Andreas Møller, der til daglig er chefkok i Danmarkshusets (Maison du Danemarks) restaurant Copenhague.

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Embed from Getty Images

On the morning of October 8th, Crown Prince Frederik visited the French Parliament’s National Assembly, the Assemblée Nationale, to attend a meeting of the Assembly’s Committee on Social Affairs, followed by a meeting on energy with French representatives from the European Commission, and a visit to the Île Séguin on the Seine. Meanwhile, Crown Princess Mary visited the Korian Monceau nursing home, attended an investment seminar in the Danmarkshuset (Maison du Danemark), the seminar “Purchasing and innovations”, and a Business Lunch at the Flora Danica Restaurant.  In the afternoon, the Crown Prince attended a wind seminar at the Cœur Défense conference center, a meeting on renewable energy solutions in the energy company Total’s headquarters, and the urban development conference “Development of Greater Paris”, while the Crown Princess visited the Les Peupliers private hospital. In the evening, Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary were joined by Prince Joachim and Princess Marie, as they attended a Dinner at the Hôtel de Ville, hosted by the Danish Ambassador.

8

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s