Crown Princess Victoria’s 43rd Birthday

Embed from Getty Images

View this post on Instagram

I kväll hölls en tv-sänd konsert från Borgholms slottsruin med anledning av Kronprinsessans födelsedag. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ På plats för att lyssna till de olika musikaliska framträdandena var Kronprinsessan, Prins Daniel, Prinsessan Estelle och @Prinsparet tillsammans med årets Victoriapristagare @mondo_duplantis. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Under konserten framfördes musik av hovsångerskan Ann Sofie von Otter samt Petra Marklund, Sigrid, The Mamas, Linnéa Henriksson och Oscar Stembridge. Orkestern på scen utgjordes av Augustifamiljen under ledning av Stefan Sporsén. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I samband med konserten genomfördes en sedvanlig insamling till @Radiohjalpen och Kronprinsessan Victorias fond. Kronprinsessan Victorias fond ger stöd till föreningar för barn med funktionsnedsättning eller kronisk sjukdom i Sverige. De medel som samlas ingår går bland annat till lägerverksamhet, resor, utflykter och olika idrotter. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: Jonas Ekströmer/TT

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset) on

Crown Princess Victoria of Sweden celebrated her 43rd Birthday (Victoriadagen) with a series of celebrations, which were much different from the usual due to the ongoing pandemic, with a Speech released instead of the usual greeting well-wishers at Solliden Palace. In the evening, Prince Daniel, Princess Estelle, Prince Carl Phillip and Princess Sofia joined Crown Princess Victoria for the traditional Victoriadagen concert in the Borgholm Castle Ruins, with performances by Ann Sofie von Otter and Petra Marklund, Sigrid, The Mamas, Linnéa Henriksson and Oscar Stembridge being televised with only a limited audience in attendance, including Swedish pole vaulter Armand Duplantis, the recipient of this years Victoria Prize.

The Royals and I

14

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s