Concert at Fredensborg Palace

View this post on Instagram

🇬🇱🇫🇴🇩🇰 Fra Færøernes grønne fjelde og Grønlands isklædte bjerge til Danmarks marker og skove spænder rigsfællesskabet bredt geografisk, og gennem generationer har de tre lande delt historie, hvor venskaber og familier er flettet sammen. Her til aften blev rigsfællesskabet mellem de tre lande hyldet, da Hendes Majestæt Dronningen bød velkommen til en bred vifte af repræsentanter fra rigsfællesskabet til koncert og efterfølgende middag i Kuppelsalen på Fredensborg Slot. Med til den særlige aften var også Kronprinsparret, der sammen med Hendes Majestæt overværede koncerten fra slotskirkens kongeloge. Musikprogrammet bød på en blanding af grønlandsk, færøsk og dansk musikkultur, og undervejs var der fællessang med salmen ”Nu takker alle Gud”, hvor versene blev sunget på skiftevis de tre sprog. I årenes løb har Dronningen og Prins Henrik afholdt koncerter i Slotskirken på Fredensborg Slot, hvor forskellige grupper af samfundet er blevet inviteret. Senest i 2017 hvor det var miljø- og fødevaresektoren, der var i fokus. Tidligere har det været turist- og sundhedssektoren samt iværksættermiljøet.

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Queen Margrethe II of Denmark, joined by Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary, hosted a Dinner and Concert at Fredensborg Palace (Fredensborgkoncert) on the evening of October 29th, recognizing people who are making efforts for their communities in Greenland, the Faroe Islands and Denmark.

29

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s